loading

Pooltak

 

Undrar du något? Hör av dig till oss.

Telefon
+46 (0)10-206 69 00

 

Besök adress
Aminogatan 34, 431 53 Mölndal, Sweden

 

Öppettider
Måndag till Fredag: 10:00 – 18:00
Lördagar: 11:00 – 15:00
Söndagar: Stängd

Komplettera din pool
med vårt pooltak

Pooltak från tillverkning till monterat & Klart på din Altan i ett fast pris!

Pooltak skall vara en säker åretruntlösning!

Pooltak av högsta kvalitet till bästa pris med trygga 7 åriga garantier! VI MÅTT ANPASSAR ALLA TAK TILL JUST DIN POOL och kan nästan tillverka vilka mått som helst, även inglasade altaner (de mått vi anger på hemsidan är inte fasta mått utan går att ändra)

FLAT-taken går att få med skena på ena sidan eller båda sidor.Vid en sida hjul på andra sidan.

Fabriksmonterat och monterat och klart på din träaltan inkl. frakt (sten ej granit +3500 kr) Vår vision är att erbjuda poolägare Pooltak till bästa kvalitet och pris, Våra tak är tillverkade för Nordiskt klimat och är garanterade ett snötryck på minst 145 kg/kvm vilket även betyder att taken är extremt hållbara för vind. Vårt pooltaks-sortiment uppfyller mycket viktiga aspekter som barn- och djur säkerhet, värmeekonomi, vintertäckning, mindre städning av Poolen etc.

Bild ovan Pooltak Modell COMFORT  standard 90 cm högt

Våra vackra och gedigna pooltaksprofiler är tillverkade av SAPA i Finland och är pulverlackade i färg Antracit eller valfri färg i RAL-kartan som standard.

Taken tillverkade i 10 mm Kanalplast och Gavlarna i 4 mm klarplast (Polykarbonat), detta ger ett garanterat snötryck på minst 145 kg/m2 (oberoende på bredd och höjd. Mot pristillägg går det få helt i 4 mm Klarglas (Polycarbonat), som är UV-beständigt på ut- och insida. Extra skenor är hos oss standard. Alla detaljer som inte är Aluminium är i Rostfritt stål, skruvar, nitar mm
På köpet får man en god värmeisolering samt ekonomi för uppvärmning som varje dag hjälper till att spara pengar. Säkerhetsmässigt måste man tänka på att ett Pooltak skall klara både snöfall, vind och lekande barn.

Vi har valt att tillverka de låga Pooltaken i 10 mm Kanalplast samt gavlar och sidor i 4 mm klarglas (Polycarbonat) (går mot ett pristillägg, få helt i 4 mm klarglas)

Bild ovan Pooltak Modell FLAT, går att få med skena på ena sidan alt. båda sidor, med höjd från 40 cm

Gällande snölast är det dock viktigt att man alltid borstar av sitt pooltak efter större snöfall, detta gäller oavsett hur gedigna och starka pooltak man köper. Ett gediget pooltak tål snöfall i kyla, men problematiken uppstår då vädret övergår i tö eller regn. Vid töväder eller regn absorberar snön på pooltaket vatten och vikten kan på dramatiskt vis öka snabbt. Detta är en fara för alla pooltak och kan leda till skador eller haverier. Håller man sitt pooltak rent från snö och smuts så får man en pooltak som varar i många problemfria år.

En investering i pooltak, skall ge er säkerhet och smidighet. Er pooltäckning skall vara en riktig åretruntlösning som täcker alla behov av barnsäkerhet, värmeekonomi, minskad poolrengöring och vintertäckning.

Bild ovan Pooltak Modell FLAT DESIGN standard med skenor på båda sidorna, höjd från 64 cm

Skulle oturen vara framme har vi serviceteam resande i hela landet.

Vi har full kontroll på allt från tillverkning till färdig monterad produkt på din altan då leveranser och montage sker med vår egen personal och egna bilar till färdig produkt på din altan. Dessutom har vi resande serviceteam i Sverige, Norge och Danmark som även hjälper till med montage.

Bild ovan Pooltak Modell COMFORT standard höjd 90 cm

POOLTAK MED ELLER UTAN MONTAGE

Pooltaken tål ett snötryck upp till max 145 Kg / kvm, samt tål mycket hög vindstyrka.

 

Våra pooltaksprodukter sorteras i två kategorier: