loading

Om oss

Vi är ett Pool & SPA företag som är med från planering till färdig miljö!
Vi säljer kvalitetsprodukter till bästa pris då vi pressar logistiken med specialanpassade fordon för att på ett Miljömedvetet sätt transportera skrymmande gods på ett effektivt sätt, samt återta och återvända skyddsmaterialet för godset.
Vår personal monterar hos dig som kund för att ta ansvar för ett kvalitetsmontage och skulle olyckan vara framme och garantiärende skulle vara aktuellt finns bara en leverantör med helhetsansvar. Genom att allt körs med våra fordon och personal kollar chauffören produkten redan vid lastning och allt dokumenteras.

Våra pooler kommer från ledande Svenska och europeiska fabriker. Allt för att hålla en hög kvalitet från projekt till färdig badmiljö. Våra glasfiberpooler är av typen Polyeterpooler med förstärkt kärna och en kraftig och tjock skumisolering.
Poolerna finns i flera utföranden och modeller samt olika färger och även i 3D färger.

Våra Pooltak är ett av marknadens bästa Pooltak med en min garanterad snötryck på 145 kg/ kvm detta är viktigt då snötryck och vindkänslighet går hand i hand.
Alla våra Pooltak tillverkas unikt för varje kund och måtten kan anpassas efter kundens behov.
Alla tak levereras med valfri färg på Aluprofilena från RAL kartan helt kostnadsfritt då profiler pulverlackas efter kundens önskemål. Alu-profilerna tillverkas av Finska SAPA och är av hög aluminium kvalitet då vi klarar pooler upp till 9 meters bredd med det höga Snötrycket. 4 mm polycarbonat som även är garanterad mot hagelstormar sitter som standard på gavlar (även på sidor av de superlåga taken). På toppen och bågar sitter 10 mm kanalplast och samtliga är UV-beständiga på båda sidorna. Våra Pooltak levereras alltid i hela sektioner med extra skenor och aldrig i BOX, Allt för att garantera högsta kvalitén samt garantera en full fabriksgaranti på 7 år.

Vi har lokalt reservdelar till våra poolpaket och Pooltak.

Spabaden vi saluför har US akrylat och är av hög kvalitet dessa är extra isolerade 20-30 mm för vårt Nordiska klimat och de flesta är WI-FI styrda som standard och är byggda på amerikanska systemet BALBOA.

Alla produkter körs med våra egna bilar direkt från fabrik direkt till kund.

Vi har under 2018 infört Monterat & Klart med uppstart i ett Trygghet paket som tillval.

Mer än 10 år av erfernhet

+ +
Bassänger monterade
+ +
Pool servade
+ +
komplett projekt
+ +
Nöjda kunder

Mission och Vision

VÅR VISION
Vi säljer kvalitetsprodukter till bästa pris då vi pressar logistiken med specialanpassade fordon för att på ett Miljömedvetet sätt transportera skrymmande gods på ett effektivt sätt, samt återta och återvända skyddsmaterialet för godset.
VÅR MISSION
Våra Pooler kommer från ledande Svenska och Europeiska fabriker och körs med våra egna bilar och monterad av vår personal hemma hos er, allt för att hålla en hög kvalitet från projekt till färdig badmiljö. Våra glasfiberpooler är av typen Polyeterpooler med förstärkt kärna och en kraftig och tjock skumisolering.

Vårt team

Stefan Haga
VD

Med tjugo års erfarenhet inom poolindustrin

Svante Ramström
Ansvarig för transporter

0723-424633

Shahin Naseri
Ekonomiansvarig

Kommer att hjälpa dig hitta bästa betallösningen för dig

Micke Lindh
Ansvarig för den Norra delen av Sverige, samt en duktig montör.

0768-83 99 77